FOREDRAG

I et spændende og personligt foredrag fortæller tidligere TV-tilrettelægger Louise Koch om, hvordan hun selv gik ned med binyretræthed i en alder af 35 år pga. et stresset arbejde, medicin, kost og vores moderne livsstil.

Med udgangspunkt i bogen ‘Binyretræthed’ af Dr. Wilson flettes den personlige beretning sammen med ny epokegørende viden fra USA. I foredraget løfter Louise også sløret for mange af de, i bund og grund simple ting, der skal til for at få overskuddet, sexlysten, livsglæden, helbredet og energien igen.

Hvad er binyretræthed? Hvorfor kommer det? Og hvad kan man gøre? Dette er nogle af de spørgsmål du vil få svar på og dette foredrag er en af de vigtigste gaver, du kan give dig selv, især hvis stress, træthed og udbrændthed er ved at blive en del af hverdagen.

Der er endnu ikke nogen nye datoer for kommende foredrag.

 

 


OM FOREDRAGET

 • Meget træt om morgenen?
 • Let til stress?
 • Udbrændt og intet overskud?
 • Mest energi om aftenen?
 • Svært ved at komme i seng?
 • Kørende på sukker, cola eller kaffe?
 • Trang til salte ting?
 • Ondt i lænden?
 • Nedsat sexlyst ?
 • Mindre livsglæde?
 • Tit småsyg?
 • Lang restitueringstid efter sygdom?

Dette er blot nogle af de symptomer, som rigtig mange danskere oplever dagligt, og som er tegn på, at kroppen er i en belastningstilstand. Hvad mange ikke ved er, at symptomerne tilsammen kan være tegn på en sygdom, nemlig binyretræthed. Binyretræthed betegnes som det 21. århundredes stresssyndrom, og i værste konsekvens kan det betyde livslang sygemelding, gæld, fyring, depression og kronisk træthedssyndrom.

Rigtigt mange danskere lever i dag med forstadier til binyretræthed uden at vide det, og det kan ramme alle uanset alder, profession og køn. Dr. James Wilson, der har skrevet bogen ‘Binyretræthed’, estimerer, at op til 80% af befolkningen i det nordlige USA har haft binyretræthed på et eller andet tidspunkt i deres liv.

– Binyrerne sidder oven på nyrerne og producerer over 50 forskellige hormoner, bl.a. stresshormonerne adrenalin og kortisol.

– Når binyrerne ikke fungerer som de skal, påvirkes bl.a. fordøjelsen, afgiftningen, hormonproduktionen og ikke mindst energiproduktionen.

– Binyretræthed kan opstå pludseligt pga. f.eks. ulykker eller traumatiske hændelser, men som oftest kommer det snigende over en lang årrække.

– Binyretræthed findes i flere forskellige stadier, og det er muligt at identificere de tidlige stadier og sætte ind, inden det er for sent. 

– Binyretræthed kan endnu ikke måles herhjemme, og derfor bliver sygdommen undervurderet og fejlbehandlet i det danske lægesystem.

– For at få konstateret binyretæthed herhjemme, skal man selv betale for en prøve fra udlandet.

I et spændende og personligt foredrag fortæller tidligere TV-tilrettelægger Louise Koch om, hvordan hun selv gik ned med binyretræthed i en alder af 35 år pga. et stresset arbejde, medicin, kost og vores moderne livsstil. Hun giver et indblik i, hvordan det føles at gå ned med binyretræthed af den værste slags, og fortæller om den hårde kamp tilbage til livet på egen hånd.

Med udgangspunkt i den for nyligt udkomne bog ‘Binyretræthed’ af Dr. Wilson flettes den personlige beretning sammen med ny epokegørende viden fra USA.

Binyretræthed har længe været kendt og behandlet med stor succes i USA, og i foredraget løfter Louise sløret for mange af de i bund og grund simple ting, der skal til for at få overskuddet, sexlysten, livsglæden, helbredet og energien igen.

Dette foredrag er en af de vigtigste gaver, du kan give dig selv, dine venner eller dine medarbejdere. Især hvis stress, træthed og udbrændthed er ved at blive en del af hverdagen.

Foredraget kan bookes på:

Tlf. 25 70 23 24
kontakt@raskpaaraw.dk

NYHEDSBREV
Gratis video kursus
Lær at helbrede dig selv naturligt

Navn:

E-mail:

SÅDAN GJORDE JEG
Hent en gratis ‘Kom i gang’ guide her, der beskriver hvad jeg gjorde... Rask på Raw
PODCAST: KOST OG HELBRED

I to 30 minutters podcasts interviewer Gitte Koldtoft mig om rå kost og naturlig helbredelse...

Hør podcast nr. 1 her...

Hør podcast nr. 2 her...

(Download del 1)
(Download del 2)

MIN BOG:
I denne bog fortæller jeg min helbredelseshistorie, og giver trin for trin opskriften på, hvordan man helbreder sig selv naturligt. Det er uden piller, kosttilskud, læger eller behandlinger, men vha. en kost- og livsstilsændring. NATURLIGT RASK - del 1