RÅDGIVNING/ COACHING

Jeg er certificeret life- og business coach og tilbyder både coaching, rådgivning og mentoring i hvordan du, på en naturlig måde, kan komme af med binyretræthed og mange af dens følgesygdomme. Du vil få mulighed for at arbejde med de helbredsudfordringer, der er vigtige for dig og finde nye veje til hvordan du kan genvinde energien, humøret og helbredet. Vi tager udgangspunkt i dine problematikker og din historik, og laver derefter en plan med nye muligheder og tiltag.

Du vil især have mulighed for at trække på mine erfaringer om hvordan binyretræthed kan helbredes naturligt vha. raw food og en livsstilsændring, og finde både motivation og inspiration til at komme i gang. Jeg lever selv af raw food og har gjort det siden juli 2009, og blev på relativt korte tid fri for både binyretræthed, urinsyregigt, søvnproblemer, angstanfald, hormonproblemer, candida/ blodsukkerproblemer, galdestenssmerter og meget mere.

Coachingerne foregår enten på telefonen, hvor du ringer mig op, eller på via et online telefonprogram som f.eks. Skype. Skype er et gratis online video program der kan hentes her: www.skype.com.(Nb. fra november til slut marts er jeg i udlandet, så her foregår alt coaching via Skype).

Du kan høre mere om coaching og bestille tid, vha. den nedenstående formular eller på:

Tlf. 25 70 23 24 eller
kontakt@raskpaaraw.dk
[contact_form]

Du modtager selv en kopi af e-mailen.

 


——————————————————————————

TELEFON /SKYPE COACHING

Telefon- eller Skype coaching er en hel times coachingsamtale, hvor du ringer mig op enten på telefonen eller på det gratis online video program Skype. Her har du mulighed for at stille mig alle de spørgsmål du sidder med, hvad end det handler om binyretræthed, kosttilskud, kostomlægning eller noget andet inden for binyretræthed.

1 time: 690,- inkl. moms

——————————————————————————

 

MENTOR FORLØB:

Et mentorforløb er designet til at støtte dig i hele processen, mens du omlægger din kost og livsstil på samme måde, som jeg har gjort det. Jeg vil fungere som din mentor undervejs og hjælpe dig gennem de forhindringer og spørgsmål, der måtte opstå i processen. Forløbet består af en række telefon- eller Skypesamtaler, og du vælger selv hvornår i forløbet samtalerne finder sted (så længe det er inden for et år). Samtidig får du også mine to e-bøger om kosten som pdf. Inden samtalen må du meget gerne sende mig en liste med dine symptomer, tidligere og nuværende medicin samt sygdomshistorik. Send også gerne et eksempel på hvad du spiser på en almindelig dag, samt hvilke tilskud du tager.

Mentor forløbet består af:

  • 1 times videocoaching via Skype – opstart
  • 1/2 times videocoaching – opfølgning
  • 1/2 times videocoaching – opfølgning
  • 1/2 times videocoaching – opfølgning
  • 1/2 times videocoaching – opfølgning
  • E-bogen ‘Grønne smoothies’ som pdf
  • E-bogen ‘Rå opskrifter til hverdag og fest’ som pdf

Samlet pris: 2.049,- inkl. moms

 

——————————————————————————

 

PERSONLIG COACHING

Personlig coaching er halvanden times coaching og rådgivning ansigt til ansigt med mig, og foregår i Københavnsområdet. Her vil du få mulighed for at gennemgår netop dine helbredsudfordringer, og hvad der skal til for at du får det bedre. Der vil også være mulighed for at kigge på, hvad en typisk ny kost kunne bestå af. Inden samtalen sender du en liste med dine symptomer, medicin og din sygdomshistorik til mig. Send også gerne et eksempel på, hvad du spiser på en almindelig dag, samt hvilke tilskud du tager.

90 minutter: 1.100,- inkl. moms

 

 

BETALING:

Brug denne side for betaling: www.raskpaaraw.dk/coaching

 

 

 

 

 

——————————————————————————

OBS! Vær opmærksom på at jeg ikke er hverken læge, behandler eller kostvejleder, men et helt almindeligt menneske der har sin viden fra personlige erfaringer og research. Har du spørgsmål der kræver lægelig ekspertise eller kliniske prøver, skal du til enhver tid rådføre dig med en læge. Jeg kan kun inspirere med det der har virket for mig, og det jeg ser virker for andre. Dit helbred og det du vælger at gøre for at blive rask, er til enhver tid dit eget valg og dit eget ansvar.

 

NYHEDSBREV
Gratis video kursus
Lær at helbrede dig selv naturligt

Navn:

E-mail:

SÅDAN GJORDE JEG
Hent en gratis ‘Kom i gang’ guide her, der beskriver hvad jeg gjorde... Rask på Raw
PODCAST: KOST OG HELBRED

I to 30 minutters podcasts interviewer Gitte Koldtoft mig om rå kost og naturlig helbredelse...

Hør podcast nr. 1 her...

Hør podcast nr. 2 her...

(Download del 1)
(Download del 2)

MIN BOG:
I denne bog fortæller jeg min helbredelseshistorie, og giver trin for trin opskriften på, hvordan man helbreder sig selv naturligt. Det er uden piller, kosttilskud, læger eller behandlinger, men vha. en kost- og livsstilsændring. NATURLIGT RASK - del 1