Jeg er ikke læge, diæstist eller på nogen måde behandler, og alle kost og livsstilsændringer er på eget ansvar. Hvis du er i tvivl om kostomlægning er fornuftigt i din specifikke helbredssituation, så anbefaler jeg at du rådfører dig med en læge eller anden professionel som du har tillid til.
Jeg er et helt almindeligt menneske der fortæller hvad der har virket for mig og håber at det kan fungere som inspiration. Alt hvad der hører under lægelige spørgsmål, spiseforstyrrelser og andre psykologiske forstyrrelser kræver særlig vejledning, og ligger uden for min erfaring.
Jeg deler oplysninger fra mange forskellige kilder som jeg stoler på og min tillid til dem er opstået, fordi jeg har set deres råd og indgangsvinkel virke på min egen krop. Alt hvad der står på hjemmesiden og i mine skrevne kilder er skabt ud fra af egne erfaringer og research, som jeg selv har gjort brug af i helbredelsen af mig selv.  Det er til hver en tid op til dig selv at tage stilling til hvad du selv tror på. Dette gælder også under foredrag, telefon- og e-mail coahing/ konsulentråd.
Dit helbred er ALTID dit ansvar og jeg kan ikke tage ansvaret for det du oplever i processen eller det du vælger at gøre.